Aveti o camera pe care doriti sa o folositi in totalitate pentru a depozita haine, incaltaminte, accesorii vestimentare si orice altceva? Putem transforma aceasta camera intr-un dressing ce va folosi cat mai eficient spatiul disponibil.

Putem transforma orice camera in dressingul mult visat .

Se vor lua masurile necesare astfel incat fiecare centimetru al camerei pe care doriti sa o transformam in dressing sa fie folosibil pentru depozitare lasand astfel celelalte camere mai libere pentru un confort sporit.

Aceste camere au beneficiul de a fi mult mai practice si usoare de folosit.

Majoritatea celor ce dispun de spatiul necesar pentru o crea o astfel de camera nu stau pe ganduri deoarece toti realizam cat de important este sa maximizam spatiul fiecarei camere individual .

Aveti propria camera de proba.

Nu veti mai avea nevoie de oglinzile din holuri sau bai pentru a proba vestimentatia dorita.

In general o camera Dressing va avea si oglinzi mari, putand astfel proba diferite combinatii si de a decide ce veti purta in acea zi nemaifiind necesara deplasarea in alte spatii ale casei.

Intr-o astfel de camera puteti depozita separat, pe categorii o multime de haine, rochii, costume, camasi dar se pot crea compartimente pentru lenjerie, cravate, prosoape si orice va doriti.

Important este ca atunci cand proiectantul nostru ajunge la dumneavoastra sa primeasca detalii despre tot ce doriti sa depozitati in acea camera. In acest mod putem crea anumite compartimente special concepute pentru necesitatile dumneavoastra.

Dressing in toata camera

04 decembrie 2018


 

Acest site este "in constructie". Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta

Facebook

Sună-ne: +40 790 404 101

+40 756 465 520

  sau trimite un e-mail la aka.design.ro@gmail.com

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ