Pasiune Pentru Mobila la comanda

Sună-ne:

+40 790 404 101

+40 756 465 520

sau programează-te online:

Ai întrebări sau dorești să programezi o vizită? 

Programează o vizită

Suntem o echipa formata din profesionisti ce abordeaza orice provocare cu o atitudine pozitiva, concentrandu-ne in principal pe calitatea serviciilor noastre si mai apoi pe cantitate.

Experienta noastra a fost dobandita prin instructajele pentru montaj oferite de producatori recunoscuti de mobilier din Italia precum MobilTuri , EffeQuattro Cucine si Stosa Cucine dar si prin executarea multor lucrari atat in Romania, cat si in tari precum Grecia, Italia, Spania si nu in ultimul rand Anglia, la cele mai ridicate standarde.

In prezent colaboram cu producatori de mobila la comanda si magazine de specialitate din Bucuresti, alaturi de care cream mobilier pentru clientii nostri, efectuand de asemenea transportul si montajul mobilierului produs de acestia, respectand in totalitate cerintele si specifiatiile primite.

Nici un proiect nu este prea mic, prea mare sau prea complex. Nu ezitati sa ne contactati si vom face tot posibilul sa gasim o solutie care sa respecte cerintele dumneavoastra si care, in mod ideal, sa se incadreze in bugetul de care dispuneti.

Despre noi


 

Acest site este "in constructie". Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta

Facebook

Pasiune Pentru Mobila la comanda

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Sună-ne: +40 790 404 101

+40 756 465 520

  sau trimite un e-mail la aka.design.ro@gmail.com

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ